>  Hem
Träning höst
vinter och vår
• Detta är TSM Running
• Vi springer i grupp
• Ledare och tränare
• Träningsbanor
• Träna för ASICS Stockholm Marathon
• Träna för Halvmarathon
• Distansmedlem
• Medlemserbjudanden
• Schema & hålltider
• Träningsläger i Portugal
• Premiärmilen & MilSpåret
• Skulle du bli skadad
• Facebook
• Kontakt
Veckans TSM-löpare
• 1/11 Katarina Stylander
• 25/10 Bahira Shahim
Bildspel
• Portugal 2015
• TSM höst, vinter, vår
Video
• TSM höst, vinter, vår 2013
-- Sponsorer --

Långa intervaller 1:a advent
Söndag den 29 november kör vi vidare med att testa på kvalitativa träningsinslag kompletterat med löpteknik fokus. Denna 1:a adventssöndag står det 3 minuters intervaller på schemat i anpassade farter utifrån gruppens målbild. Starttid för träningen som vanligt kl 10.00 från Stadion där vi öppnar omklädningsrummen kl 09.15.
Läs mer >>
Bilderna från backpasset 22/11
Kulslagen söndag men det blev som vanligt ett TSM pass, och denna söndag var det både löpskolning och backlöpning i varierade backlängder på schemat. Som vanligt hade Micke Sjöblom med kameran.
Till bilderna >>
TSM Running är igång, följ bloggen!
Ja, då ska jag börja blogga lite igen. Det var ett tag sedan....
- men den här gången är det inte min egen träning som står i fokus utan den träning vi kör i ”TSM-Running”. Träningsgruppen med nu runt 1000 deltagare som precis inlett höst/vinter/vår säsongen 2015-2016.
Följ Szalkais blogg >>
TSM Running säsong 2015-2016 är igång
25 oktober startade TSM Running upp säsongen 2015-2016 med en Run Off på Stockholms Stadion och på GIH. Dagen innehöll först ett distanspass där alla fartgrupperna testade på vinterns kommande långpasstempo och konceptet vi har när vi tränar i grupp. Passet på Stadion avslutades med rörlighet och sen var det en kortare paus där det bjöds på ny energi och vätska.
Därefter förflyttade sig grupperna till GIH där halva gruppen tränade vidare med yoga och styrketräning under ledning av TSM ledarna Wanda Mases och Annie Fasth. Det var ett tufft men inspirerande pass. Samtidigt fick andra halvan av gruppen ta del av information kring TSM träningen och sedan en inspirations och motivations föreläsning med Kalle Zackari Wahlström. När föreläsningen var klar skiftade grupperna så att alla fick ta del av det som erbjöds på Run Off. Det är inspirerande att vara igång och nu är det träning varje söndag fram till sista söndagen i maj 2016.
TSM Runnings alldeles egna fotograf dokumenterade Run Off i bilder och dessa hittar du på länken.
Även om vi nu dragit igång är det inte för sent att hänga på träningen utan det finns platser kvar. Så vill du ha motivation och hjälp utveckla din träning i vinter/vår, tveka inte hänga med!
Till bilderna från Run Off 25 oktober >>
Träna med oss – vi hjälper dig bli bättre löpare
25 oktober körde vi igång höst/vinter/vårsäsongen med Sveriges största träningsgrupp – TSM Running. Det finns dock fortfarande platser att uppleva 7 månader av träningsgemenskap och löparglädje som inspirerar till regelbunden träning. Det går enkelt att hänga på träningen även om vi haft vår "Run Off".
Många deltar med ASICS Stockholm Marathon eller Womens Health Halvmarathon som mål men lika många är med för att utveckla sin träning mot andra lopp eller för att få vägledning, motivation och kontinuitet i sin löpning.
Om du inte bor i Stockholm kan du bli distansmedlem. Då får du delta vid 6 träningstillfällen samt ta del av allt annat TSM Running erbjuder.
Alla som klarar att springa 10 km på 70 minuter eller snabbare kan vara med i TSM Running. Vi delar in oss i olika fartgrupper så just du ska kunna träna utifrån din nivå och ditt mål.
Träningen utgår från anrika Stockholms Stadion varje söndag kl. 10.00. I november testar vi olika träningsmoment och jobbar med löptekniken. I december börjar långpassen (längre, lugna distanspass) i vårt träningsprogram. Vi ökar distansen med ca 1 km i veckan. Fr.o.m. 28 januari erbjuder vi även gemensam träning på torsdagskvällar. Då jobbar vi med kvalitativ träning inriktad på fart. Inledningsvis kör vi inomhus i Sätrahallen men från mitten av mars är all träning utomhus.
Information och anmälan >>
Tid för anmälan: ASICS Stockholm Marathon
Lördagen den 4 juni 2016 avgörs ASICS Stockholm Marathon för 38:e gången. Det blir ett lopp att minnas– ASICS Stockholm Marathon är årets kraftprov och årets folkfest i huvudstaden. Vill du vara en av stjärnorna i nästa års stora löparfest kan du anmäla dig redan nu.
Info och anmälan >>

Ytterligare information om Team Stockholm Marathon: E-post: info@marathon.se Telefon: 08-545 664 40 Fax: 08-664 38 22
Kansliet är öppet vardagar 9-12, 13-17. Telefon: 08-545 664 40, Fax: 08-664 38 22
Adress: Stockholm Marathon Gruppen, Box 15124, 167 15 Bromma
Friidrottsklubbarna Hässelby SK och Spårvägens FK har ansvaret för Team Stockholm Marathon. Verksamheten administreras av ASICS Stockholm Marathon och Stockholm Marathon Gruppen.
Webbplatsen är producerad av Jomsborg AB


Intressanta lopp i Stockholm

7 november: Vintermarathon
Klassiskt maratonlopp som avgörs på Norra Djurgården i Stockholm. Även 8 km motion.
Vintermarathon.se

2 april: Premiärmilen
Inled löparsäsongen på Norra Djurgården i Stockholm. 10 km. Flack bana.
premiarmilen.se

23 april: Women´s Health Halvmarathon
Uppskattad halvmara för kvinnor. Inspirerande bana på Södra Djurgården.
whhm.se

19 maj: MilSpåret
10 km på en flack och lättlöpt bana på Djurgården i Stockholm.
MilSparet.se

4 juni: ASICS Stockholm Marathon
Årets kraftprov och årets folkfest.
StockholmMarathon.se

3 september: Tjejmilen
Landets största idrottsevenemang för kvinnor. Naturskön milbana runt Djurgården.
Tjejmilen.se

10 september: Stockholm Halvmarathon
Höstens största svenska halvmara! 21 098 meter genom Stockholm.
StockholmHalvmarathon.se

1-2 oktober: Tjur Ruset
Höstens tuffaste löparäventyr. 10 km genom krävande terräng.
TjurRuset.se

9 oktober: Hässelbyloppet
Välkommen till ett till höstens skönaste mil! Flack och snabb bana och genom Hässelby och Vällingby.
Hasselbyloppet.se